Conference League

Νταμπό: «Ετοιμαζόμαστε για… πόλεμο, νιώθουμε αυτοπεποίθηση και θα κερδίσουμε»

Δε υπάρχει φαβορί στο αυριανό ματς του Άρη με τον Γκόμελ σύμφωνα με τον Μπράιν Νταμπό, ο οποίος χαρακτήρισε πλεονέκτημα τον κόσμο και εξέφρασε την πίστη για νίκη της ομάδας του.

Ο Μπράιαν Νταμπό ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Άρη με τον Γκόμελ.

Με τον Γάλλο μέσο να παρομοιάζει το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με… πόλεμο, να χαρακτηρίζει τον κόσμο της ομάδας φανταστικό και πλεονέκτημα και να δηλώνει αισιόδοξος για την νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμπό:
Για το ντεμπούτο του: «Νιώθω ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω μπροστά στους απίστευτους οπαδούς μας και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Από την αρχή είχα πει πως δεν έκανα προετοιμασία με τους υπόλοιπους αλλά έκανα έξτρα προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος».

Για την Γκόμελ: «Δεν ξέρω πολλά για την Γκόμελ, γνωρίζω πως έχει καλούς παίκτες και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα της. Εμείς ως ομάδα θα είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε κάποιους στόχους να πετύχουμε και περιμένω μία πετυχημένη σεζόν».

Για τον κόσμο του Αρη: «Οι φίλαθλοι είναι ένα πλεονέκτημα, ειδικά αν είναι τόσο υπέροχοι όσο οι δικοί μας. Θα είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς».

Για το αν αφιερώνει ένα τραγούδι στους φιλάθλους: «Θα μιλήσω μετά την πρόκριση».

Για το γεγονός πως η ομάδα του Αρη έχει έμπειρους παίκτες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι πλεονέκτημα αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν… πόλεμο. Έτσι θα πρέπει αυτή η εμπειρία να αποτελέσει πλεονέκτημα για εμάς».

Για το αν υπάρχει φαβορί και με ποιο σκορ θα ήταν ικανοποιημένος: «Ελπίζω να κερδίσουμε, δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί, είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε με την Γκόμελ. Και πρέπει να τους σεβαστούμε. Η ομάδα μας όμως νιώθει αυτοπεποίθηση και το φαβορί θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για το αν νιώθει έξτρα πίεση λόγω των προηγούμενων άσχημων ευρωπαϊκών αποτελεσμάτων: «Όχι δεν νιώθω πίεση. Όλοι ήμαστε μαζί, η ομάδα, οι παίκτες, ο κόσμος. Αν προκριθούμε θα είναι μία μεγάλη χαρά για όλους μας, αν χάσουμε θα είναι μεγάλη απογοήτευση. Αλλά πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x